De stilte rond de onderwijscooperatie

We zijn met BON toegetreden tot SBL om de Wet BIO aan te pakken. Sindsdien is er veel gebeurd. Als oudbestuurslid van zowel SBL als BON zou ik graag weten waar het allemaal goed voor is geweest. In het bijzonder wil ik dat de lijst van de door de onderwijscooperatie gecertificeerde nascholingsactiviteiten openbaar gemaakt wordt.

Ik heb de vraag aan Joost Kentson gesteld op twitter.

.@joostken Mag de lijst van door @onderwijscooperatie gecertificeerde nascholingscursussen publiek? Of moet je daarvoor een account hebben?

We zullen zien. Test cases genoeg.

Joost Hulshof

(lid BON, KWG, oudlid Aob, NVvW)

 


Ook leerzaam: web-talis-krant-nr2

SLOSander


En de aap is uit de mouw wat betreft het register:

Factcheck: 60.000 leraren in het register?

4 Reacties

  1. Inmiddels is duidelijk
    Inmiddels is duidelijk geworden dat met Joost Kentson op de bok de onderwijscooperatie voor het karretje van Schnabel en leraar2032 gespannen wordt. De 2032professor liet bij Buitenhof zijn ware gezicht zien. Zijn onderwijspartij kijkt maar even weg, net als zijn kwaliteitskrant.

Geef een reactie