Nieuwsbrief BON

DE NIEUWSFLITS van JUNI 2022

Verslag van het Symposium: “De Kunst van het Leren”:

Zaterdag 22 mei kwamen BON-leden, wetenschappers, politici en andere geïnteresseerden na een periode van twee jaar waarin weinig mogelijk was weer bijeen voor het symposium in de aula van de hogeschool IVA in Driebergen. Op het programma: lezingen, columns, een debat tussen Tweede Kamerleden en een discussie met onderwijsminister Dennis Wiersma.

Lerares aardijkskunde Cornelie de Jong: ‘Geen eisen stellen aan kinderen is een vorm van verwaarlozing’:

Ad Verbrugge in gesprek met lerares aardrijkskunde Cornelie de Jong over de rol van technologie en innovatie in de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

Onderwijs in het nieuws:

De vernieuwingsvoorstellen blijven ons om de oren vliegen. De op dit moment voor zover we kunnen bijhouden laatste loot is een voorstel van MBO Raad voorzitter Adnan Tekin die havo en vmbo wil samenvoegen.

Leden van BON ontvangen eens in de zoveel weken een nieuwsbrief van BON, de Nieuwsflits. Ook belangstellende niet-leden kunnen zich hierop abonneren via onderstaand formulier.

Schrijf u in voor de BON-NieuwsflitsMocht u al geabonneerd zijn op de Nieuwsflits van BON (bijvoorbeeld omdat u lid bent van BON) maar u wilt zich juist uitschrijven, dan kan dat via deze link [uitschrijven].