Het BON Onderwijsnetwerk

Wat is het Onderwijsnetwerk?

BON zoekt leden die zich op hun eigen school voor BON willen inzetten. Daarbij kunt u denken aan:

  • verdere verspreiding van ons verenigingsblad Vakwerk;
  • het bezorgen van een gedrukte nieuwsbrief in alle postvakken op uw locatie;
  • het samen bedenken en organiseren van acties.

Ook willen we weten hoe de situatie op uw school is. En wie is daar beter van op de hoogte dan u? Als u het BON Onderwijsnetwerk ook op uw school handen en voeten geeft, kunnen we samen verder bouwen aan een nóg grotere, hechtere en daadkrachtigere vereniging voor beter onderwijs.

Hoe meld ik me aan?

Heel eenvoudig, namelijk door een berichtje met uw gegevens te sturen naar info@beteronderwijsnederland.nl. Vermeldt u in het bericht in ieder geval:

  • uw naam;
  • de naam van uw school (en eventueel schoollocatie);
  • de plaatsnaam waar uw school gevestigd is;
  • het schooltype (bijvoorbeeld basisschool, middelbare school/vmbo, mbo, hbo);
  • in welke rol u bij deze school betrokken bent (docent, student, ouder etc.)

Zodra wij uw bericht ontvangen hebben, krijgt u een bevestiging via uw e-mailadres en een nadere toelichting over hoe u op uw school van start kunt gaan. Let op: alleen leden van BON kunnen zich bij het Onderwijsnetwerk aansluiten! Bent u nog geen lid? Regelt u dit dan meteen: lid worden van BON kost slechts € 15,- per jaar!

Moet ik docent zijn?

De meeste contactpersonen zijn in de praktijk docent, maar dit hoeft niet. Als u geen docent bent maar toch ideeën heeft over hoe u zich op een onderwijsinstelling of binnen een regio denkt nuttig te kunnen maken voor BON, meldt u zich dan vooral aan en laat ons weten wat u voor ogen heeft.

Voorlopig alleen het verenigingsblad Vakwerk verspreiden?

Dat kan ook: u kunt zelf een exemplaar in pdf-formaat downloaden en dit verder printen/kopiëren en verspreiden. Wilt u liever gedrukte exemplaren? Stuurt u dan een berichtje aan info@beteronderwijsnederland.nl met uw verzoek, dan gaan we kijken wat we voor u kunnen regelen.