Met de tractor naar Den Haag

Tractoren met duizenden boze boeren trokken de afgelopen weken tot tweemaal toe naar Den Haag.  Woensdag 16 oktober werd in Den Haag zelfs getracht om met inzet van het leger de demonstranten met hun machtige tractoren te dirigeren,  helaas pindakaas. Met een verzameling tractoren kun je de situatie beter naar je hand zetten. Woensdag 16 oktober was ook de dag dat de vakbonden in het Torentje van Rutte te horen kregen dat er voor het onderwijs geen geld beschikbaar is. Men kwam naar buiten en het gesprek was constructief en andere woorden van deze strekking.  Het lerarentekort is niet opgelost en de teloorgang van het onderwijs kan gestaag doorgang vinden.

Ik werd jaloers op onze boeren met hun tractoren. Het onderwijs is een grote, zo niet de grootste, beroepsgroep. Echter, zonder tractoren maak je geen indruk.

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter