Rechtszaken: Memorie van Antwoord van SCOL

Het antwoord van SCOL is binnen.

Het zijn 21 pagina's.

Het schoolbestuur kiest voor een goedkope weg: door middel van leugens, verdraaiingen etc trachten de hele uitspraak te voorkomen.

 

Voor iedere ziel die meent dat een werkgever in het onderwijs enige beschaving kent: lees deze memorie van antwoord.

Dan ben je meteen voorgoed genezen van die gedachte.

 

Als dit het standpunt is waar de VO raad zich niet tegen uitspreekt, dan weet je dat je als werknemer in het onderwijs behandeld wordt als heeeeeeel oud vuil. Elke mooie belofte ten spijt.

 

blad 1 tot en met 14

www.iemanddoetiets.nl/pdfbestanden/13/Memorievanantwoord_blad1%20tot%20blad%2014.pdf

 

blad 15 tot en met 21

www.iemanddoetiets.nl/pdfbestanden/13/Memorievanantwoord_blad15%20tot%20blad%2021.pdf

 

Mocht je begrijpen wat voor werk dit is, dan kun je iets bijdragen

www.dreamordonate.nl/2414-eerlijk-onderwijs-in-nederla

 

tot nu toe zijn er 2 niet-familieleden geweest die iets hebben bijgedragen. Ik wil met alle plezier de hele opbrengst van Hupkens SCOL in DITfairtrade stoppen, maar de wachttijd voor een uitstpraak kan weer enige maanden duren.

 

Als er geen bijdragen komen, en ik zal zeker nog kijken of er ergens potjes aan te boren zijn, dan gaat het onderzoek naar werkdruk van docenten door docenten niet door bij DITfairtrade. Maar misschien wil iemand anders het "even "doen??

 

Durf na het doorlezen van het verweer van SCOL nog te zeggen dat het allemaal niet nodig is en je verdient een dergelijke werkgever.

De komende dagen zal het memoerie van antwoord blokje voor blokje doorgenomen en besproken worden. Op iemanddoetiets en DITfairtrade.

1 Reactie

 1. Na de eerste emotionele

  Na de eerste emotionele reactie ben ik nu zakelijk bezig de memorie van antwoord door te nemen.

  Ik moet heel eerlijk zeggen dat er zoveel onjuistheden instaan dat ik me afvraag wat ze daar aan het doen zijn.

  "Ik ben ziek geweest van 25 augustus  tot en met december 2011??" nee, ik ben een maand thuis geweest met longontsteking en vervolgens met 3 uur per dag weer aan het werk gegaan, per week op te bouwen, binnen 4 weken weer op volle kracht.

  Ik heb pas in 2013 gevraagd om uitbetaling overwerk? Er zijn minimaal 4 brieven die aan management en raad van toezicht zijn gestuurd met eerdere en eendere verzoeken. Te beginnen in 2011.

  zo gaat het maar door. Menen ze dit? Dit is toch gewoon bizar? Heeft die advocate eigenlijk wel juiste informatie gekregen of probeert ze willens en wetens te liegen bij de rechtbank.

Reacties zijn gesloten.