ZOMERACTIE

zomeractie: FLAMINGO

 

 

terwijl jullie de zon opzoeken, zoek ik het hogerop.

 

Kijk op Iemanddoetiets.nl voor de zonnige actie: een fantastisch, zomers nummer in ruil voor een  "zetje" voor mij.

2 Reacties

 1. om wat stemmen te ronselen

  om wat stemmen te ronselen ben ik op twitter actief:

  cnv , abvakabo, mark rutte, Humberto Tan, Richard krajicek, dolf jansen, voorzitter mkb nederland, eddy zoey ( collega van de saxofonist wiens nummer deel uitmaakt van de zomeractie)

  deze mensen hebben kinderen of dienen te weten hoe belangrijk goed opgeleid personeel is.

  Ik ga er morgen eens goed voor zitten 🙂

 2. vandaag inderdaad druk bezig
  vandaag inderdaad druk bezig met twitter. Ik moet me eerst volger maken van de bewuste personen. Hoewel ik snap dat het niet netjes is, kis twitter nu eenmaal het snelste medium om zo rechtstreeks mogelijk bij iemand aan te komen.
  Het gaat mij om deze mensen hun eigen kinderen, die in dit land onderwijs genieten. Ze hoeven niets te geven, alleen een opmerking over betrokkenheid zou al fijn zijn.De meeste van deze personen zetten zich op 1 of meerdere manieren in voor doelen voor anderen, soms in andere werelddelen. NU even voor hun eigen gezin.
  Ik zal hier GEEN gewoonte van maken.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.