1,5miljard onderwijshuisvesting

In de wereld van de onderwijshuisvesting verbruikt men jaarlijks 1,5 miljard. Lees:
www.cobouw.nl/nieuws/algemeen/2011/04/08/wanhopig-pleidooi-voor-steunpunt-scholenbouw

De Bond van Nederlandse Architecten (BNA) ziet deze onderwijsvernieuwing wel zitten. Lees: www.bna.nl/Over-BNA/BNA-Onderzoek/Competentiegericht-leren/Studiemiddag

Maar toch horen wij niet alleen maar positieve geluiden over cgo van de diverse architecten. Maar ja, als je net een opdracht hebt binnengehaald voor de nieuwbouw van een nieuwe school, ventileer je je kritiek op het Nederlandse onderwijs natuurlijk een heel stuk genuanceerder.

In ieder geval is het booming in de onderwijshuisvesting. Onderwijsvernieuwing = geld verdienen!

1 Reactie

  1. Erger nog: er zijn scholen
    Erger nog: er zijn scholen die hun gebouw aanpasten aan die CGO-flauwekul (op het VO het nieuwe leren genoemd) en vervolgens het gebouw weer terug aanpasten aan het oude vertrouwde klassikale onderwijs. En ondertussen maar onbevoegde leraren inhuren omdat je geen geld hebt of pretendeert te hebben voor bevoegde leraren.

Reacties zijn gesloten.