Doekle Terpstra schrijft reorganisatieplan …..

voor de schaatsbond, waar hij overigens (nog) geen voorzitter van is.

Nou ja, misschien goed nieuws, dan blijft hij tenminste van het onderwijs af. ….

Aan de andere kant .. het schaatsen gaat me ook zeer aan het hart en ik moet er niet aan denken dat Doekle daar mee aan de haal gaat.

3 Reacties

  1. Rondje van 34,2
    Ja, 1989, dat klinkt heel mooi, Terpstra naar de schaatsers. Maar de laatste tijd heeft Terpstra zich als voorzitter van de HBO-raad alleen maar met niet-onderwijs kwesties bemoeid. Ik ben bang dat wanneer hij KNSB-voorzitter is, dat hij dan opeens in allerlei praatcommissies over het onderwijs gaat zitten. Ik zou Doekle liever als aalmoezenier aan het werk zetten. Hoe heet ook al weer die controversiële islamiet die het nu moet doen? Ik weet zeker dat Doekle dat beter kan.

      • feilloos valloos of vallen met opstaan
        Een gladde jongen kan op glad ijs vele kunstjes laten zien en toch zonder vallen overeind komen of blijven. Maar bij die Islamitische legergeestelijke gaat het mogelijk om een jeugdzonde. Hij leert dan met vallen en opstaan maar hij leert ten minste. Als je eerst zelf fout bent zie na inkeer soms beter dan “de goeden” waarom je fout was. Die geestelijke geloofde ten minste ergens in. Doekle niet of het moest in geld en macht zijn.Seger Weehuizen

Reacties zijn gesloten.