Jan en Walter carpoolen in opperste harmonie.

Ik weet niet of beide heren roken, maar ze komen er samen vast wel uit. Een alleraardigst inkijkje in de omgangsvormen.

Lees nu.nl

Men verwacht er op het gebied van de salarissen best uit te komen. Vertraging is er eerder door de vakantie dan door mogelijke problemen.

Om de goede sfeer tussen hem en voorman Walter Dresscher van de Algemene Onderwijsbond (AOB) te benadrukken, reden de twee donderdag samen naar het debat over de kwestie in de Tweede Kamer. “Jan heeft een lift aangeboden”, aldus Dresscher.

Prachtig toch, zoveel eendracht.
Zou Marco ook met Guus hebben meegereden voor die wedstrijd in kwartfinale? Zou Mohammed Ali met Joe Frasier naar de ring gereden zijn?
Zou de directeur van de bouwondernemng ook met de wethouder hebben gecarpooled bij de aanbesteding van de Noord-Zuid lijn

Doe nou niet zo cynisch 1945, het zijn toch professionals

Precies! En daar ligt het fundament van de ellende. Voor beide heren is het een baantje. Net zo gemakkelijk veranderen ze van rol of stappen ze over naar de politiek. Het interesseert ze niet werkelijk, het is alleen een rol.
Voor 1945 is het onderwijs geen baantje. Voor de meeste docenten niet; 1945 is geen professional, 1945 is leraar.

3 Reacties

  1. Veranderen ze van rol
    Dat is dus precies wat Doekle Terpstra heeft gedaan. Die zit in dit conflict als oud vakbondsman aan de andere kant van de tafel. Ook Marleen Barth is nu opeens ‘wergever’ (in de gezondheidszorg) en is dus ook onder de tafel doorgekropen naar de andere kant.

    Jan van Zijl was politicus en is nu ‘werkgever’.

    Walter Dresscher is in zijn functie als lid van de raad van toezicht van OMO ook ‘werkgever’. Zijn oude baas Tichelaar is nu politicus.

    Ik vraag me soms of 1 van hen wel eens een vergissing gemaakt heeft over welke rol ze in welke vergadering hebben.

    • Die vergissing maken ze niet Mark79
      Er is geen verschil in de rollen meer. Openlijk gepolder zorgt er kennelijk voor dat zelfs de schijn van verschillende belangen niet meer behoeft te worden opgehouden. Vrij naar Ringo Star: “all they gotta do is act naturally”

Reacties zijn gesloten.