4 Reacties

  1. Plasterk is een
    Plasterk is een buitenstaander, wellicht nu nog in zijn voordeel. De kritiek op de minister vind ik onjuist. Lijkt wel of alle frustratie in onderwijsland op deze arme man wordt geprojecteerd. Plasterk wordt opgezadeld met 25 jaar verschrikkelijk falend onderwijsbeleid. Hij probeert iets te doen, echter raakt verstrikt in het Haagse spel. Binnen de pvda en kabinet staat ie ogenschijnlijk alleen. Plasterk heeft wel door dat zijn leerkracht-plannen vastlopen in het grote machtsspel. Vandaar dat de bonden en de werkgevers het mogen invullen en dat belooft weinig goeds.

    • Visie OK
      Overschat de mogelijkheden van de minister niet. Zijn visie is in ieder geval alvast OK. Dat kun je niet van al zijn voorgangers zeggen. Voor de uitvoering staan wetten in de weg en praktische bezwaren.

      • Salaris geen prioriteit
        Als Hals vindt dat de allereerste prioriteit de salarissen is, heeft hij voor zichzelf gelijk. Mijn prioriteit ligt bij het afschaffen van het overall opgelegde Nieuwe Leren en bij de zeggenschap van docenten over hun onderwijsaanbod en didactiek. Daarom ben ik wél blij met P.

        Dat wil niet zeggen dat er niet iets aan de salarissen gedaan moet worden.

Reacties zijn gesloten.