dr Ron nummer 3

Lees over De Nieuwe Kunst, over de brief van één miljard, over de Zweuden, en haal de keukspullen uit de kast voor een geweldig recept van The Swedish chef.

6 Reacties

  1. Dit nummer is echt voor in de bewaarmap
    Ik neem aan dat we immers ook een bewaarmap kunnen aanschaffen: deze bijzondere bewaarmap, voor al uw dr.Ron’s, op dat u ze de komende jaren kunt bewaren?

    Ik kijk uit naar de volgende nummers! (Krijgen we omstreeks 14 juni een extra editie? Met gouden of zwarte rand?)

    (Dan: ik zit nu nog te grinniken om het leuke (let op de ‘eu’) naschoolse koken met de kinderen. ‘De pruimen vindt u overal in het lokaal’)

    Zijn bijdragen overigens altijd welkom?

    • bijdragen zeer welkom
      Al moet gezegd dat de redactie op een volslagen autoritaire wijze, met voorbijgaan aan alle fatsoensnormen, zonder enig criterium en afhankelijk van met welk been het eerst uit bed is gestapt al dan niet zal overgaan tot plaatsing, aanpassing danwel diefstal van het idee.

  2. Kritiek
    Aan de Weledelgeleerde heer Professor Doctor: Wel netjes aanspreken: doctor is “weledel zeergeleerde” en professor is “weledel hooggeleerde”.

    En het afgebeelde schilderij werd tijdens de WOII gebruikt als propagandamateriaal voor de persoonsverheerlijking van Mussert. De afgebeelde held moest gezien worden als Mussert zelf, de leider die het Nederlandse volk de weg wees naar een nieuwe toekomst. Er werden affiches en briefkaarten van het schilderij verspreid. Hierop stond dat het schilderij voor Mussert was gemaakt. Lees verder…

    Jammer.

    [ Adios, houd het constructief: puntjes scoren draagt alleen bij aan een nare sfeer :: MAP ]

Reacties zijn gesloten.