Stichting Kring van Leidse Repetitoren

Ieder die zich met onderwijs bezighoudt, zal bij het horen van het woord repetitor wel een bepaald idee hebben. Deze vorm van particulier onderwijs is bepaald niet nieuw. Voorral voor de van oudsher massale Rechtenstudie zijn altijd wel personen actief geweest, die als repetitor de studenten in klein verband of zelfs individueel trainen voor de tentamens. Deze goede en zeer Leidse traditie bestaat heden ten dage nog steeds. In tijden van BaMa, bindend studie-adies, onderwijs dat steeds meer door “powerpoint-sheets” gegeven wordt en docenten die vaak naast het doceren nog veel andere verplichtingen hebben…….. de individuele begeleiding aan de student staat gelukkig bij de repetitor nog altijd centraal.

De gekozen aanpak is reeds geruime tijd succesvol en wordt met regelmaat ook aan anderen aangeboden. Studenten aan de Open Universiteit, de opleiding SVMNIVO (makelaardij OG), Hogescholen als HES, In Holland, Hanzehogeschool doen met regelmaat aan deze cursussen mee.

Goed onderwijs met een behoorlijk rendement. Dat is en blijft centraal staan.

4 Reacties

  1. Wat wilt u hiermee zeggen?
    Uw mededeling lijkt op (commerciele) reclame. Daarvoor is dit forum niet bedoeld. Als het een ander doel dient dan reclame verzoek ik u het bericht anders te verwoorden. In geval het wel reclame is, verzoek ik u het te verwijderen.

    • reactie
      geachte 25-12-1944 (u geeft geen naam op, zodat ik u maar zo aanschrijf),

      Dit is zeker niet bedoeld als een relame oid. Iedereen mag zich hier introduceren, dus dat doe ik ook. Geen idee waarom dit anders zou moeten.

  2. geen BON-kring
    Om verwarring te voorkomen wil ik hier expliciet melden dat de Stichting Kring van Leidse Repetitoren geen kring is in de zin van BON-kring.

    Namens BON,
    Ralph Hanzen

    • Stichting Kring van Leidse Repetitoren
      Geachte BON-lezer,

      Het bericht van de vorige schrijver is natuurlijk juist. De Stichting KLR is opgericht op 19 december 2002 te Haarlem. De Kringen van de BON zijn van later datum. Vroeger was er de (thans niet meer bestaande) Kring van Utrechtse Repetitoren (afgekort tot KUR). Daar hebben wij onze naam van afgeleid.

Reacties zijn gesloten.