Zelfs de Libelle!

Elk weekend een klein, beetje decadent, cadeautje: de Libelle met zijn korte en luchtige stukjes. Lekker in de hangmat met het veelgelezen vrouwenblad.
Deze week: een groot artikel van meerdere pagina’s met zorgen over de kwaliteit van het onderwijs. De BON staat er met naam in toenaam in genoemd. Op zich maakt Libelle altijd stukjes waaraan ze zich geen buil kunnen vallen. Hoor en wederhoor, argument en tegenargument. Maar toch: het onderwerp staat in de picture. Reken maar dat de Libelle veel gelezen wordt hoor! Ik ben erg blij met die aandacht. Bovendien zégt het iets. Libelle doet altijd uitgebreid onderzoek of de lezers wel toe zijn aan hun onderwerpen. Kennelijk is dat het geval.
Ik ben benieuwd of het aantal bezoekers van de BON-site dit weekend omhoog gaat. Het wordt toch wel ergens bijgehouden?

4 Reacties

  1. Fantastisch!
    Dit is de publiciteit die we nodig hebben. Het bevestigt mijn hoop dat we er toe doen. Dat onderwijs er toe doet. En omdat onze doelen helder en concreet zijn, denk ik dat het allemaal uitstekend is uit te leggen aan de mensen die er toe doen. De ouders en hun kinderen in plaats van de bobos van onderwijsland.

    Ik heb erg benieuwd naar het artikel. Kun je het inscannen en posten?

    Goed weekend

    1933

Reacties zijn gesloten.