URGENT: Oproep van Ton van Haperen!

Beste lezer, economiedocent. lerarenopleider en publicist Ton van Haperen vroeg ons of wij onderstaande oproep wilde doorgeven aan onze leden en bezoekers van de site. Dat doen we met plezier. Het onderwijsprogramma van de nieuwe partij NLBeter heeft grote raakvlakken met de standpunten van BON, maar BON was is en blijft politiek neutraal. Ook andere partijen hebben soms BON standpunten en er zijn meer beleidsterreinen dan alleen onderwijs. Dat neemt niet weg dat we de oproep graag ondersteunen. Van Haperen betekent veel voor het onderwijs. LET OP: HAAST IS GEBODEN!

 

Waarde collegae, beste onderwijsvrienden en vriendinnen,

 

Ik sta nummer twee op de lijst van de nieuwe partij NLBeter. Een partij die staat voor een gezonde samenleving met een sterke publiek sector en de professional aan het roer.

 

NLBeter heeft echter een probleem. Om mee te mogen doen aan de verkiezingen hebben we per kiesdistrict 30 ondertekende ondersteuningsverklaringen nodig. Wij leveren het formulier, maar het moet op het gemeentehuis ondertekend worden.

 

Op de televisie zag ik Henk Krol voor een gemeentehuis ondersteuningverklaringen ronselen. Aan het einde van de dag kon hij dit kiesdistrict als behaald kwalificeren. Deze aanpak is voor ons helaas niet mogelijk. Wij werken vijf dagen.

 

Daarom vraag ik jullie om hulp. Zouden jullie misschien zo’n ondersteuningsverklaring willen ondertekenen? Zo ja, stuur dan een mail naar info@NLBeter.nl. Je kunt dan van de website een formulier downloaden waarmee je naar het gemeentehuis kan. Het moet 1 februari gedaan zijn.

 

Let wel, het tekenen van de verklaring betekent niet dat je op ons stemt. Het gaat enkel en alleen om mogen meedoen. Nu vind ik dat we de beste onderwijsparagraaf hebben, maar hoe jullie daar tegenaan kijken, is uiteraard aan jullie. Op 17 maart.

 

Ik bedank het bestuur van Beter Onderwijs Nederland dat ze mij de mogelijkheid geven deze oproep te doen.

 

Ton van Haperen

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter