Volg zaterdag live de forumdiscussies na ‘Juf voor het leven’

Morgen, op zaterdag 8 april, is de première van de film Juf voor het leven van BON-bestuurslid Jeanet Meijs, in De Balie in Amsterdam. Na afloop zijn er twee forumdiscussies met deskundigen.

Allereerst is de werkvloer zelf aan het woord. Onder leiding van BON-bestuurslid Peter van ’t Hof zullen bevlogen schoolmeesters als Niels van der Tuuk en Mark van der Veen samen met Jeanet Meijs en leerkracht-opleider Marcel Schmeier ingaan op de problemen en oplossingen die we anno 2017 aantreffen in het basisonderwijs.

In de tweede debatronde zullen onder leiding van BON-voorzitter Ad Verbrugge deskundigen als Anna Bosman, Kees Vernooy, Jan Dirk Imelman en Ben Hamerling hun licht laten schijnen op de dieperliggende oorzaken van de crisis die zich in het basisonderwijs aftekent.

Vanaf 14.00 uur zijn deze forumdiscussies live te volgen op internet via live.debalie.nl.

1 Trackback / Pingback

  1. Kijk de forumdiscussies over het basisonderwijs na 'Juf voor het leven' terug - Beter Onderwijs Nederland

Laat een reactie achter