BON 10 jaar: symposium 16 april Driebergen

downingstreet 10_450x200_dscf0430.jpg

Op 16 april viert BON met trots haar 10 jarig bestaan met een Algemene Levenvergadering en een symposium. Op veel gebieden wordt onze stem gehoord en zijn wij onafhankelijk, kennen geen bestaalde bestuursleden en hebben daarom slechts één belang: goed onderwijs. We zijn opnieuw te gast bij IVA Driebergen en het thema van het symposium is de digitalisering van het onderwijs.

We houden u via deze website en de BON nieuwsflitsen op de hoogte.

Zoals altijd zijn op het symposium zowel leden als niet-leden van harte welkom. Het symposium is gratis toegankelijk. Als u BON wil steunen kunt u lid worden van onze vereniging: hoe meer leden, hoe luider onze stem gehoord wordt. BON heeft enkel vrijwilligers en kent geen andere belangen dan het belang van goed onderwijs.

4 Reacties

  1. Het verheugt mij dat BON weer

    Het verheugt mij dat BON weer bij het IVA te gast mag zijn. Ik hoop dat de deelnemers aan de BONdag zich bij het betreden van de ontvangsthal realiseren dat het IVA er het levend voorbeeld van is dat met een lump sum finaniering onder bepaalde omstandigheden schitterende resultaten bereikt kunnen worden.

  2. Het aanlokkelijke van het

    Het aanlokkelijke van het overstappen op onderwijs via de computer is dat de schoolbesturen zich daarbij overbodig maken. De leerling kan voortaan thuisstuderen en er zijn geen schoolgebouwen meer nodig.. Ook geen scholen meer. Op één (virtueel) punt in Nederland kunnen leervakspecialisten, softwareschrijvers en onderwijsinspecteuren bij elkaar zitten. Ik bewonder het altruìsme van de schoolbestuurders. Zo wordt onderwijs echt goedkoop. O ja, en als we op het Engels overstappen hoeft er minder software geschreven te worden en wordt het onderwijs alweer goedkoper.

Reacties zijn gesloten.