Dank voor een geslaagd symposium

450x200_DSC_5175rs.jpg

BON wil graag allen die een bijdrage hebben geleverd aan haar symposium van harte danken. Dank gaat natuurlijk ook uit naar alle sprekers en IVA Driebergen voor de enorme (gratis!) gastvrijheid, maar ook naar de velen die op de vrije zaterdag naar Driebergen zijn gekomen om te luisteren, mee te discussieren en inspiratie te delen voor de goede zaak. We zijn er trots op dat het ons mogelijk gemaakt wordt ieder jaar weer te laten zien dat hoogwaardige onderwijssymposia gehouden kunnen worden zonder dat daar vele tienduizenden euro's aan onderwijsgeld onttrokken wordt aan de werkvloer.

In het menu onderaan de homepage van deze website is onder het kopje publicaties een link aangemaakt naar de verslagen van de symposia ('under construction')

2 Reacties

  1. Zeker een inspirerende dag. 

    Zeker een inspirerende dag. 

    Verrassend dat ook Rosenmöller op zijn vrije zaterdag op bezoek kwam, het zal een leerzame gelegenheid zijn geweest. Hij heeft kunnen zien hoe goed onderwijs steunt op vakbekwame docenten en we niet onze toevlucht moeten nemen tot modieuze apparaatjes om kwaliteit te leveren.

    Dekker liet zich ook van zijn goede kant zien. Ook hem zal duidelijk zijn geworden dat alle vooroordelen over BON op niets berusten. Met naast zich de directeur leraren op het Ministerie, kan dit hem in zijn werk op een goede manier inspireren.

    Ik had vele boeiende ontmoetingen. Het stimuleert om voort te gaan op de weg om de weg verder te gaan naar een gezonde basis voor beter onderwijs in Nederland. We weten dat er nog veel te doen is, en we in de tuin van het onderwijs alert moeten blijven en opschietend onkruid moeten wieden waar het mooie planten dreigt te verstikken.

  2. Prachtige dag; complimenten

    Prachtige dag; complimenten voor degenen die dit mooie (zij het volle) programma hebben samengesteld. Het was de moeite waard (en voor mij lekker dichtbij)

Reacties zijn gesloten.