Corona ondermijnt gezond verstand

Het lijkt erop dat het corona-virus het gezond verstand van de bewindslieden heeft beïnvloedt.  Zo blijkt het middelbaar beroepsonderwijs voor de Haagse overheid en in navolging de brave burgemeesters van de 25 veiligheidsregio’s zich in niets te onderscheiden van het primair  en het voortgezet onderwijs. Lees daarom deze gisteren door de overheid gepubliceerde maatregel:

“Scholen in het primair -, voortgezet – en middelbaar beroepsonderwijs blijven gewoon open: er zijn daar weinig besmettingen en die omgeving is minder internationaal. Kinderen en jongeren vormen bovendien niet de groep met de hoogste risico’s. Bovendien zouden de maatschappelijke gevolgen van het sluiten van deze scholen groot zijn en draagt sluiten weinig bij aan het beperken van de verspreiding. Kinderen die verkouden zijn, moeten thuis blijven”.

Kortom het middelbaar beroepsonderwijs is voor hen precies hetzelfde als een kleuterschool.  Ik vraag me ernstig af, of ik me veiliger voel met een corona-besmetting of een overheid die in tijden van crisis de weg volledig kwijt lijkt te zijn.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter