mindful lerarenregister

Dit verscheen in mijn school-mail. Verlate 1 april grap?

Vreselijk, ik ga maar weer even op vacaturebank kijken of er nog een baan voor me is buiten het onderwijs, het zal toch niet zo zijn dat deze zweef onzin z’n intrede gaat doen in het onderwijs. Laat staan dat dit serieus registerpunten gaat opleveren.

 

 

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…

…zie jezelf ook eens van een andere kant!

Dit jaar zal in uw regio de laatste Mindfulonderwijs training (46 Registerleraar uren!) van dit jaar plaatsvinden. Hiermee leert u op een andere manier naar uzelf te kijken. Via deze training voor PO/SO/VO krijgt u meer inzicht in uw hoofd, uw gedrag en verdiept u uw sterke kanten voor de klas ! Daarnaast helpt de cursus u op gebied van werkdruk in het onderwijs.

Doet u (kosteloos) mee?

Wij zouden u graag willen uitnodigen om aan deze training deel te nemen. De training kost 169,- , maar is in 99% van de gevallen kosteloos. Dit, aangezien uw werkgever de Mindfulonderwijs cursus (vanuit onze ervaring bij duizenden andere onderwijspersoneelsleden) vaak 100% vergoedt. Wij zijn enorm blij dat vele scholen en stichtingen ons initiatief erkennen en steunen!

Wellicht interessant voor uw werkgever: meldt u zich samen met nog 2 collega’s aan? Dan betaalt uw werkgever slechts voor twee onderwijspersoneelsleden.

Hoe meld ik mij aan?

U kunt zich voor de training opgeven via aanmelden.mindfulonderwijs.nl.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter