BON heeft een nieuwe website

Zoals u ziet is BON vandaag overgegaan naar een nieuwe website. (Voor de techneuten onder ons: we zijn overgestapt van Drupal naar WordPress.)

De vormgeving zal hier en daar nog veranderen. Ook gaan we veel verouderde teksten actualiseren. Qua functionaliteit zult u wellicht tegen kinderziektes aanlopen. Mocht u hieromtrent aanmerkingen, tips of vragen hebben, stuurt u dan alstublieft een e-mail naar: website@beteronderwijsnederland.nl

Het oude forum kunt u hier vinden. Inloggen om te bloggen kan via de link uiterst rechtsonder. (Gebruikersnaam en wachtwoord zijn dezelfde als op de oude site.) Een nieuw blog schrijven doet u door, als u bent ingelogd, op + Nieuw —> Berichten te klikken in de horizontale zwarte balk boven aan het scherm. Met de knop ‘Edit Bericht’ in diezelfde zwarte balk kunt u bestaande blogs aanpassen.

– Het bestuur van Beter Onderwijs Nederland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie