Oudjaarsgedachten

Ik zou in Maart a.s. op bijna elke politieke partij stemmen die onderwijs volgens de beginselen van BON en een optie voor “moeilijk” en op eruditie gericht onderwijs in het secundair onderwijs mogeljjk zou willen maken. Helaas is er geen enkele politieke partij die mij die keuze biedt. Als rank and file -lid heb ik bovendien het gevoel dat BON geen weg kan vinden die tot verwezenlijking van BON-onderwijs leidt. Mogelijk wil BON al te zeer politieke neutraliteit in acht nemen. Over de mate van inzet van het BON-bestuur en de BON-prominenten heb ik een positief oordeel. Toch hoop ik dat er binnen BON een oppositie zal ontstaan die andere voor mij wel geloofwaardige wegen wil bewandelen om de doelstellingen van BON te verwezenlijken.

Ik hoop ook dat andere mogelijke lid-opposanten zich op dit blok zullen uiten.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter