8 Reacties

 1. Wat verstaat Rinnooy Kan

  Wat verstaat Rinnooy Kan eigenlijk onder "slimmer leren"? Uit het artikel weten we alleen maar dat ICT daaraan bijdraagt!

 2. En het gaat weer lekker kort

  En het gaat weer lekker kort door de bocht:

   

  "Leerlingen zijn niet gemotiveerd, ouders en leraren voelen zich niet betrokken en het onderwijssysteem is al vijftig jaar bijna niet veranderd. Redenen genoeg voor de Nationale DenkTank om dit jaar en volgend jaar te kijken hoe er in de toekomst beter geleerd kan worden."

 3. Wat zal de reden zijn dat een

  Wat zal de reden zijn dat een denktank over onderwijs waar geen enkele leraar en zelfs geen onderwijskundige deel van uitmaakt wordt gepikt? Wanneer komt er een denktank over de zorg, zonder artsen of verpleegkundigen, een denktank over de belastingen met 24 excellente jongeren van divers pluimage, maar zonder enige belastingkennis anders dan het invullen van het T-biljet, of een denktank over de defensie zonder militair

 4. Het onderwijs is zelfs 2 jaar

  Het onderwijs is zelfs 2 jaar achter elkaar onderwerp van De Nationale DenkTank: "In 2015 ligt de focus op de ontwikkeling van het jonge kind, het primair en voortgezet onderwijs. In 2016 onderzoekt de DenkTank de mogelijkheden voor het middelbaar en hoger beroepsonderwijs en het wetenschappelijk onderwijs."

   

  En verderop op de oproep tot deelname: "Wilt u betrokken zijn bij de Nationale DenkTank 2016 over hoger onderwijs? Neem dan contact op met Cassandra Hensen via c.hensen@nationale-denktank.nl."

   

  Dus wie wil kan zich aanmelden.

   

 5. Inmiddels ben ik er achter

  Inmiddels ben ik er achter gekomen dat je als leraar helemaal niet kunt meedoen aan de Nationale DenkTank. Deelname staat uitsluitend open voor "ambitieuze jonge academici met uiteenlopende achtergronden".

 6. @Marten Hoffmann

  @Marten Hoffmann

  Maar je mag ze wel een mailtje sturen en dan mag je op audientie bij de tank.

 7. Cassandra (Κασσάνδρα) “zij

  Cassandra (Κασσάνδρα) "zij die mensen verstrikt/verwart"). Dat belooft wat!

  Cassandra was helderziende maar niemand wilde haar geloven. Ook dat is  geen goed voorteken. 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.