2 Reacties

  1. Het APS heeft, ook met

    Het APS heeft, ook met ondersteuning van Marco Snoek, weer een document afgescheiden. Het staat vol pseudo-wetenschappelijke tabelletjes, overzichten en schemaatjes. 
    Gelukkig zullen veel mensen dat niet gaan lezen. Maar als je het goed bekijkt, zie je dat je zo'n ingewikkeld proces als vertrouwen geven aan je docenten niet kunt zonder een batterij APS-deskundigen in huis te halen. Aha! Dat is de oplossing!

  2. Ha Huub, de

    Ha Huub, de onderwijscooperatie, die maar niet openbaar wil maken wie er in de werkgroep bekwaamheid zitten, heeft deze Snoek als lector (en critical friend?) en APS in haar systeem zitten en wordt nog steeds van binnenuit opgegeten vrees ik. Presentaties als www.aps.nl/media/2982/kennisbasis-de-leraar-advanced-skills-eindverslag.pdf geven een idee van wat het probleem is. Niet iedereen ziet hoe verweven APS is met sommige lerarenvereningen, en hoe de oude SBL-dogma's nog springlevend zijn. Dat er geen antwoord komt op simpele vragen is een duister teken aan de wand: www.beteronderwijsnederland.nl/content/de-nieuwe-bekwaamheidseisen

     

Laat een reactie achter