Back to school – aanbiedingen

Back to school – aanbiedingen

Beste ouder, opvoeder,

U kent ons als het meest toonaangevende huiswerkbegeleidingsinstituut van de streek. Sinds enkele jaren maken wij onze slogan ‘Wij coachen, jij maakt het huiswerk!’Meer dan waar. Talloze leerlingen zowel uit het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs zien ons als een baken van licht op het donkere huiswerkpad. Plannen, structuur aanbrengen, zelfdiscipline en zelfstandigheid zijn de kerncompetenties die onze coaches middels individuele begeleiding binnen de stimulerende omgeving van onze moderne aangeklede lokalen onze leerlingen bijbrengen. Het doel, motivatie door huiswerksucces, ligt daarom voor iedereen binnen handbereik.

Ook ons instituut staat niet stil bij de behaalde resultaten en volgt het onderwijs en de onderwijsveranderingen op de voet. Daarom berichten wij u omtrent een aantal ‘Back to school’ aanbiedingen waarvoor u uw kind dit schooljaar, voor zijn onderwijswelzijn kan inschrijven.

1. De brein training voor jongens en meisjes.
Ook u hebt via krant, televisie, hyves, facebook, twitter, msn, en de radio mogen vernemen dat wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat er een groot verschil bestaat tussen het brein van jongens en meisjes. Eén van onze medewerkers heeft tijdens de vakantie in het gerenommeerde Amerikaanse instituut ‘Intercontinental Psychologic Gender Learning University’ de cursus ‘Brains and Adultery’ bijgewoond en verschillende wetenschappelijke congressen bezocht waarin het ‘breinleren’ centraal stond. Dit alles om uw kind de kernwaarden van het vernieuwde breinleren bij te kunnen brengen.
Deze training wordt gegeven in kleine groepjes van maximaal 15 leerlingen. Tijdens deze training die twee dagen duurt leert uw kind om te gaan met zijn brein en houding van het hoofd. De jongens en meisjes worden getraind in de holistische hoofdhouding, immers de wetenschap van het breinleren steunt op de schuine houding van het hoofd. Dit heeft te maken met de breininhoud die voor jongens anders is dan voor meisjes. Door een optimale hoofdhouding, die individueel wordt bepaald door een braintest, verandert de druk op het brein waardoor het wiskunde- of, taalgebied worden gestimuleerd. Als de training met goed gevolg wordt afgrond is de leerling duurzaam in staat de juiste hoofdhouding aan te nemen.

Uw investering voor deze training, bedraagt 1250 euro en wordt afgerond met een ‘Brain and head certification’.

2. Kamptraining
Vele scholen voor voortgezet onderwijs organiseren in de eerste weken van het nieuwe schooljaar een zogenaamd ‘kennismakingskamp’. Ergens op de hei of in een bosrijke omgeving worden de brugklasleerlingen tijdens sport en spel uitgedaagd om met elkaar kennis te maken. Voor vele leerlingen is de kenningsmakingsdrempel tijdens de kampweek echter te hoog. Oorzaken hiervan zijn zowel bij de individuele leerling als in de omgeving te duiden. Om deze kamp- en kennismakingweek tot een succes te maken heeft ons instituut een eendaagse training ontwikkeld. Inhoud van deze training is onder andere ‘omgevingsgewenning’. Voor vele leerlingen leidt de basale en soms ronduit primitieve omstandigheden tot een cultuurschok waardoor het doel, de kennismaking met anderen, in een mist van onzekerheid, verdwijnt. Immers games, internet, hyves, facebook, MSN, ja zelfs mobiele telefoons zijn op deze kampweken uit den boze. Ook de ‘kennismakingstechnieken’ zoals ‘het kennismakingsgesprek’ krijgen tijdens deze training de volle aandacht. Leerlingen wordt onder andere aangeleerd dat een duurzame kennismakingsgesprekopening anders begint dan met ‘Waar ben je?’

Uw investering in deze eendaagse training bedraagt 860 euro. Hierbij willen wij u er op wijzen dat het maximale aantal deelnemers per training vastgesteld is op 20 en het aantal trainingen beperkt is.

Wil u meer informatie over onze trainingen, cursussen, examentrainingen, citotoets trainingen, kamptrainingen, breintrainingen voor jongens en meisjes, oudertrainingen, opa en oma trainingen, leesmoedertrainingen en onze duurzame ‘leren nieuwe stijl’ trainingen,

vraag dan onze glossybrochure aan bij uw huiswerk- en trainingsinstituut ‘lig en bedrost’, dievenpad 4 te Gilzen Rijken.

Met vriendelijke groet,

Drs. Ing. O.P. Lichter

3 Reacties

  1. Haha, ja, en iedereen trapt
    Haha, ja, en iedereen trapt erin behalve de vooral oudere docent en leraar (zeg 50+) en een héle enkele goede dan meestal oudere schooldirecteur, maar ja, die móet wel mee met de rest, mee in de ‘massapsychose’.

Reacties zijn gesloten.