Vacature docent natuurkunde Haarlemmerlyceum

Met spoed: Vacature Natuurkunde aan het Haarlemmermeerlyceum (Hoofddorp)
Let op speciale karakter vacature!
Ingang september 2011
0.7 FTE

Op het Haarlemmermeerlyceum is een vacature ontstaan voor een docent/docente natuurkunde. Deze vacature is al langer vacant. Maar wij hebben besloten te wachten op de ideale kandidaat. Dit vanwege het speciale karakter van de vacature.
Het Haarlemmermeerlyceum is een school met een sterke bèta sectie in ontwikkeling. Er is net een nieuw science lab ingericht. Hiervoor wordt lesstof ontwikkeld. Hierbij wordt ook geprobeerd de wetenschap dichter bij de kinderen te brengen (STM –een apparaat waar atomen zichtbaar mee te maken zijn, hologrammen, EEG, DNA technieken, historische experimenten –e.g. Cavendisch- etc.). Daarnaast is de natuurkunde sectie zelf bezig met een sterke lesstof ontwikkelslag. De mogelijke nieuwe collega wordt uitgenodigd om hier aan mee deel te nemen.
In eerste instantie zal het hier (onder)bouw uren HAVO/VWO/TTO betreffen. De aanstellingsomvang bedraagt ongeveer 0,7 FTE (hierin is wat ruimte).
Reacties gelieve naar onderstaand contactgegeven:
Dr. U. Wyder
Leider natuurkunde sectie & hoofd science onderwijs
U. Wyder@haarlemmermeerlyceum.nl
Haarlemmermeerlyceum (scholengroep Dunamare)
Baron de Coubertinlaan 2
2134 CG Hoofddorp
023 5691644