Oproep: Eénvandaag zoekt ervaringen van leraren met hun management

Dag mensen, Pauline Veen van het TV-programma EénVandaag belde mij een paar dagen geleden met de vraag hieronder. Ik beveel jullie dit van harte aan: hoe meer de aandacht wordt gevestigd op de spanningen tussen leraren en management hoe beter.

EénVandaag is op zoek naar leraren die iets willen vertellen over hun ervaringen met het management van de school. We hebben gemerkt dat veel leraren gefrustreerd zijn door de opstelling van het management en dat hun het werken moeilijk of vaak zelfs onmogelijk wordt gemaakt. Iets wat de commissie Dijsselbloem ook al geconstateerd heeft. Graag zouden wij hun ervaringen willen horen en het liefst zouden wij docenten (al dan niet anoniem) willen interviewen over de ervaringen met het management en de gevolgen die het heeft gehad voor henzelf en de kwaliteit van het onderwijs. Reacties graag op: pauline.veen@eenvandaag.nl of 035-67 15 604.

2 Reacties

  1. Huilprogramma
    Pas wel op voor dat politiek-correcte huilprogramma.
    Hebben hele stapels zielige gevallen op de plank liggen en kunnen het zonnetje van geen kant in het water zien schijnen.

Reacties zijn gesloten.