Wegpesten meesters

Op het forum heb ik bij “ALGEMEEN” een bericht geplaatst over “Wegpesten in het onderwijs van leraren“.

Eigenlijk wil ik weten hoe het in het Primair Onderwijs hiermee gesteld is, dit omdat ik hier werkzaam ben, ten minste ik sta nog steeds op de loonlijst, daarom een korte resume:

Mijn manager op een basisschool wil mij weg hebben om voor voor mij onduidelijke redenen en heeft gedurende 2 1/2 jaar van alles geprobeerd om mij te lozen.

Ik bleef echter rustig mijn werk doen had tevreden leerlingen en ouders, bovendien waren mijn resultaten altijd prima en zelfs ver boven het gemiddelde.

Toen alles geen effect had, heeft mijn manager als finale actie maar mijn dossier vervalst, meer dan 15 stukken waren er uit verdwenen en meer dan 5 stukken waren zelf geschreven, onder andere een functioneringsgesprek dat ik nooit had gezien noch ondertekend, uiteraard waren deze stukken verre van lovend.

Op basis van het vervalst dossier ben ik inmiddels voor ontslag voorgedragen door het schoolbestuur en vervolgens geschorst.

Komt dit vaker voor in het Primair Onderwijs of is dit een uniek geval ?

Een uitgebreide versie van dit verhaal kunt u lezen op het forum bij “ALGEMEEN”.

Wilt u reageren ?

Mail dan naar joaonl@yahoo.com

Inmiddels heb ik hierover al contact met de Onderwijs Inspectie het Ministerie van OC&W en enkele Tweede Kamerfracties, tevens overweeg ik nog om Justitie in te schakelen wegens valsheid in geschrifte en fraude door mijn manager.

1 Reactie

  1. reactie
    Beste Joao,
    Ik heb je tot twee keer toe een zeer lange reactie gestuurd op je mailadres, namelijk op 23 oktober en 2 november. Ik kreeg tot nu toe gen reactie.

Reacties zijn gesloten.