Een nieuw periodiek is uit: lees “dr. Ron”

Met blijdschap geven wij u kennis… U kent deze vreugdevolle uitdrukking ongetwijfeld.
Speciaal voor u. mijn BON vrienden en vriendinnen, hebben we een tijdschrift opgezet waardoor we u volledig op de hoogte houden van de acties, gedachten en dromen van ons aller ArPie.
Als bijlage het eerste nummer.

Heeft u nieuws over dr. Ron: met een intern mailtje laat u het ons weten. En misschien komt uw nieuwtje wel in het volgende nummer van dit nu al legendarische blad.

5 Reacties

  1. Haha!
    Ik vind hem heel erg leuk! Mag ik een abo? Ik wist niet dat rammen zo creatief zijn!

    (heerlijke ouderwets aandoende studentenhumor! oh, humor, waar gebleven? maak ergens twee grappen en iedereen kijkt je tegenwoordig kwaad aan, snif).

  2. Grappig
    Leuk geintje. Dat brengt me overigens op het idee dat we zo’n e-blad zouden kunnen maken waarin we met humor het gebazel van de HNL adepten kunnen gaan besttrijden. Stel je voor: een artikel met de door mij langzamerhand gehate ‘good practice’, een interview met een verzonnen HNL goeroe, een nieuwe wetenschappelijke onderbouwing. Toepassing van HNL op het loodgieten enz. Allemaal net een beetje te! Volgens mij wordt het smullen.

    • Zoals
      bij elk geloof zal het niet lukken om de HNL’ers op die manier van hun leer af te brengen. Je jaagt ze zo de loopgraven in.
      Wim Zonneveld had een beter recept “laat ze mee-eten”; “prijs ze de hemel in” en hoop dat het allemaal vanzelf overgaat. Van Lizzy Tabbers, Stevens, … hoor je ondertussen ook niets meer.

      • Maak ze maar niet wakker!
        Stil toch, Hendrikush! Straks worden ze nog wakker!
        Ik weet een flink aantal onderwijsvernieuwlers die nog de hemel in geprezen moeten worden. Maar zelf kan ik die taak niet verrichten vanwege mijn gevoelige spijsverteringsorganen. Wilt u dit werk op u nemen?

        • Stuur
          Ze maar langs; ik ga wel de keuken en de kelder in. Drank en een goed maal doen vaak wonderen. (vAgt en Wiegel lukte het zo ook)

Reacties zijn gesloten.