Betweters

Als we nou eens de voorstanders van HNL opdragen om zelf met de Russische versie van Wikepedia de vergelijking van Dirac voor een eenvoudig elektron te analyseren…..

Als we nou eens alle jongens en meisjes met een ZULO-diploma voor onderwijskunde/paedagogiek mondeling tentamen afnemen over taal en rekenen, op de manier van de vroegere hoofdakte ….

Als we nou eens het onderwijsministerie, adviesorganen, politici, managers enz… naar Schiermonnikoog overbrengen (krokodillen eromheen; surveillerende marinefregatten; allle communicatie verbreken)

Zou Nederand dan verlost worden van het grote aantal betweters dat meent anderen de les te kunnen lezen over vakkennis en methode van kennisoverdracht?????

5 Reacties

  • schiermonnikoog
   En ondemocratisch, en slecht voor het milieu.
   Er zal een flat met vele verdiepingen en een grondoppervlak gelijk aan het eiland moeten worden gebouwd om alle -kundigen en – gogen en -logen met hun -adviesraden en -commissies in onder te brengen. Mijn excuses aan de inwoners van Schiermonnikoog; het is een hersenspinsel!

  • zoutwater croc’s
   Ik moet je teleurstellen, in australië heb je zoutwaterkrokodillen en die zouden het erg goed doen ben ik bang voor (in de zomer althans)

 1. Denk toch aan het ongebruikte booreiland!
  U weet wel, dat booreiland dat al jaren lang wordt gebruikt om ongewenste groepen uit de Nederlandse maatschappij een gezellig nieuw thuis te bieden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.