het syndroom van de hond

Gisteren kreeg ik een e-mail van professor Henk Tijms, lid van het comité van aanbeveling van BON. Hij stuurde een kopie van een artikel uit het universiteitsblad Folia, het weekblad van de UvA. Het stuk geeft een indruk van de veranderingen die blijkbaar ook de universitaire wereld penetreren. Tijms: “en niet alleen aan de UvA“. Lees het artikel.

1 Reactie

  1. Dit is echt heel erg en het
    Dit is echt heel erg en het is in de vijf jaar die ik niet meer aan de UvA werk nog sneller gegaan dan ik kon bevroeden. Dat college geven in het Engels heb ik, en anderen met mij, ons al op zitten verheugen. Voor gratis caberet gewoon gratis achter in de collegezaal plaats nemen
    Ik dacht altijd dat een van de verschillen tussen HBO en een universitaire opleiding was ; de hoeveelheid stof die een student op een tentamen in alle facetten moest beheersen. Is de UvA nu al succesvol in de Hogeschool van Amsterdam aan het integreren? Zo’n 6 jaar geleden konden hoogleraren die de VUT in weren gepushed nog wel hun werkkamer met (beperkte) faciliteiten behouden, alleen hun levensonderhoud werd doorgeschoven naar het ABP , maar zelfs dat is kennelijk nog te veel gevraagd.

Reacties zijn gesloten.