Kringstructuur

[img_assist|fid=20|thumb=1|alt=Circles van Caroline Rouse]Ralph wees me er vandaag op dat het stil is geweest rond de kringstructuur. Dat is mijn schuld, en het is inderdaad tijd dat ik iets van me laat horen.

Ad en ik hebben (vrij snel na de kringleidersbijeenkomst) de kringen op een rijtje gezet. Van sommige is het heel duidelijk dat ze nooit goed van de grond zijn gekomen. Die zijn nu ook al gesloten. Van andere zijn we bezig ze samen te voegen; wanneer ik met alle betrokkenen daar een goede vorm voor heb dan zullen we dat ook in de praktijk brengen. Van weer een ander stel is het gevoel dat het goed gaat: WO, studenten, en wiskunde blijven in de huidige vorm doorgaan.

De kring onderzoek is een bijzondere eend in de bijt. De verwachtingen zijn hoog: er ligt allerlei materiaal, er valt heel veel te lezen, te begrijpen, te bespreken Door vakanties gebeurt er op dit moment nog weinig, maar ik ga er vanuit dat er in het nieuwe schooljaar van alles op poten komt. Datzelfde geldt trouwens voor een aantal andere plannen in de pijplijn. Het is nog te vroeg om details te geven, maar het wordt een hete herfst!