Doekle verveelt zich (alweer)

De man heeft tijd over lijkt het wel. Nu gaat hij bemiddelen bij het conflict politie en minister . Is voorzitter HBO raad een deeltijdbaan, met hopelijk dan ook een deeltijdsalaris? Moet toch kunnen naast zn commissariaatje(s?)
De man is vaak in het nieuws en in zeker de helft van de gevallen heeft dat weinig met onderwijs te maken, terwijl onderwijs de laatste tijd toch fors in het nieuws is.

Het lijkt er op of DeeTee zich vooral in de schijnwerpers aan het plaatsen is. Zoek je een nieuwe baan Doekle? Eerlijk gezegd, van mij mag het. Zolang die maar buiten het onderwijs is.

5 Reacties

  1. Doekle als minister
    hij werd helaas gepasseerd voor een ministers functie.

    Welke ministers post ?

    Dat maakt voor Doekle niets uit, hij is “allround” en hoort zichzelf graag praten.

    Vanmorgen werd er bij Radio I een vraag aan hem gesteld: “Bent u gevraagd voor deze post ?” Doekle gaf natuurlijk volmondig toe dat dit zo was en bleef gelijk nog even twee minuten aan het woord om zijn hele strategie te verkondigen.

    Doekle wil te graag en wie het onderste uit de kan wil, kan natuurlijk wel eens het deksel op de neus krijgen.

    In december 2007 ageerde hij nog tegen Geert Wilders, hij noemde dit de verwildering van Nederland, daarnaast bekleedt hij commissariaten bij Grontmij Nederland Holding BV, AEGON en Unilever.

    Doekle doet het goed van Vakbondsman tot Voorzitter van de HBO raad en nog veel meer en nu zelfs bemiddelaar, zie je wel “allround”, zal hij toch nog eens minister worden ?

    Joao

    • In NL
      In NL kan een beroepsleuteraar het heel ver schoppen 😉
      Zoek de exemplaren in deze regering.
      En daarna die in vorige regeringen.

  2. B&B
    Heeft er iemand nog iets van dat Benoemen & Bouwen-inititatief van Doek gehoord? Dat heeft toch niet echt wortel geschoten. In ieder geval staat Wilders wel iedere dag in de krant en Benoemen & Bouwen niet.

    • Inzake Benoemen (benoemingen)
      Nee, daar wordt nu weinig meer van vernomen. Maar dat geldt voor alle initiatieven die zich richten op de morele kant van mensen. Van meet af aan gedoemd om te mislukken.
      In het kader van Doekle’s aspiraties is in elk geval de helft van de naam ‘Benoemen en Bouwen’ goed verklaarbaar. Doekle wil dolgraag weer eens ergens benoemd worden, en vervolgens zelf weer wat vrienden benoemen.
      Hoe dat Bouwen dan geplaatst moet worden weet ik niet. Misschien wil hij Benoemd worden in de Bouwwereld.

Reacties zijn gesloten.