Forumdebat Tweede Kamerleden zaterdag 12.00 – 13.00 uur

Als traditionele afsluiting van ons digitale symposium was er ook dit jaar weer een debat tussen Tweede Kamerleden uit de Vaste Kamercommissie Onderwijs, op zaterdag 4 juli van 12.00 tot 13.15 uur. Als speciale genodigde nam ook Anna Bosman (hoogleraar dynamiek van leren en ontwikkeling) deel aan de discussie.

Het debat is via YouTube terug te zien zijn via deze link: youtu.be/fbddRCchL9o. Of hieronder:

Bij dit debat kwam uiteraard leesvaardigheid en taalbeheersing aan de orde, alsook Curriculum.nu, het lerarentekort en andere onderwijsthema’s die met het oog op de komende verkiezingen van belang zijn.

De volgende Kamerleden waren aanwezig:

  • Harry van der Molen (CDA)
  • Paul van Meenen (D66)
  • Eppo Bruins (ChristenUnie)
  • Roelof Bisschop (SGP)

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter