Meesters van papier: De leraar in de Nederlandse romanliteratuur

Op donderdag 13 december promoveert Ton Bastings, sinds 2011 lid van het bestuur van BON.
In zijn proefschrift Meesters van papier schetst hij een beeld van de leraar-vo in de Nederlandse romanliteratuur en hij onderzoekt in welke mate dit beeld overeenkomt met de werkelijkheid. De leraren in de romans worden beoordeeld op basis van de eisen van de wet BIO uit 2006. En passant wordt ook aandacht besteed aan de relatie tussen het beeld van de leraar in de literatuur en het huidige lerarentekort.
De promotie van Ton Bastings is op donderdag 13 december 2018 om 14.30 uur precies in de aula van de Radboud Universiteit, Comeniuslaan 2 te Nijmegen. Leden van BON zijn van harte welkom om de promotie bij te wonen. Aangezien het aantal beschikbare plaatsen beperkt is, dient u zich tevoren aan te melden bij de prosecretaris via info@beteronderwijsnederland.nl.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter