Presley Bergen tot 15 maart niet actief als bestuurslid

Presley-Bergen_450x200.jpg

Al eerder meldden we dat bestuurslid van het eerste uur, Presley Bergen, op een verkiesbare positie staat van de lijst 50-plus. Omdat BON politiek neutraal is willen we graag nogmaals benadrukken dat Presley in ieder geval tot 15 maart geen activiteiten namens BON zal verrichten en niet deelneemt aan bestuursvergaderingen.

Natuurlijk hopen en verwachten we dat Presley, mocht hij gekozen worden, ook in de politiek, zijn en onze mening over het onderwijs zal blijven verwoorden, maar hij zal dat dan doen namens 50-plus en niet meer namens BON. Mocht hij niet gekozen worden dan is het aan Presley in overleg met het bestuur of en hoe hij zich opnieuw voor en namens BON zal gaan inzetten.

4 Reacties

  1. Lijkt me wel goed als Presley

    Lijkt me wel goed als Presley expliciet constateert dat ook zijn partij zich vandaag weer door het circuit in en rond de @onderwijscoop heeft laten belazeren. De leugen regeert vandaag opnieuw, dankzij PvVVDA, CDA, en 50plus. Het is om te kotsen. En ook Toon weet hoe mis het is met die @onderwijscoop. Niet geplaatst op de site van de @onderwijscoop maar wel op het vrije forum dat door de Beppies en Trendmatchers zo graag het zwijgen wordt opgelegd: de laatste bijlage onder www.beteronderwijsnederland.nl/content/de-stilte-rond-de-onderwijscooperatie-antwoord.

     

Laat een reactie achter