Nieuw boek van Jesse Jeronimoon!

jeronimoon cover caesar.jpg

 

De volgende komt er aan!

Na 'Het nieuwe leren van de keizer' en 'leraren doen het niet voor het geld' staat de volgende bundel columns in de steigers. Samen met clustereffect wordt er hard gewerkt om er voor te zorgen dat begin september het boek verkrijgbaar is zowel als boek, met blaadjes van papier om om te slaan, te voorzien van ezelsoren, aantekeningen op te maken, droedeltjes te tekenen.

De sjagerijnige onderwijsdeskundologen en enigszins Narcistisch aangelegde managers en onderwijsbestuurderen die met lede ogen zullen moeten aanzien dat er alweer een bundel columns de boekenmarkt overspoelt wilde ik het ultieme genoegen niet onthouden om met het uitgescheurde blaadje waarin ze voor de zoveelste keer voor gek worden gezet en aangetast in hun toch zo goede bedoeling met het Nederlandse onderwijs ( lees: eigen zak), de aambeien op te schonen.

Voor de minder draagkrachtigen onder ons die in het bezit zijn van een PC, laptop, i-padje of ander electronisch tuig, wordt een e-book versie tegen een gereduceerd proletarisch tariefje in elkaar geknutseld.
Nog even geduld en "Julius Caesar gezegd te Waterloo" wordt vakkundig in de doopvont gemikt ter lering en vermaak van boeren, burgers en buitenlui en ter sjagerijn der boven de docent verhevene.

J. Jeronimoon

1 Reactie

Reacties zijn gesloten.