falen bestuur ipv leerlingen

Dunamare onderzoek in naar desastreuze examenresultaten van 51 havoleerlingen. Teyler/Schoter . Slechts 24 slaagden.

Teyler was geen markt voor. Toen ondergeschoven bij zwak Schoter. Zwak personeel geworven. Ouders zouden schadeclaim moeten indienen.

Teyler opgericht voor voorzitter van College van bestuur. Leerlingen geworven onder valse voorstelling van zaken. Bestuur zou eruit moeten. leerlingen de dupe.

5 Reacties

  1. Als in een mededeling in

    Als in een mededeling in telegramstijl fouten zitten is de kans dat de boodschap onduidelijk wordt groot. Dat is voor zover het mij betrteft hier het geval.

  2. De strekking van één en ander

    De strekking van één en ander wordt door deze communicatievorm inderdaad niet best overgebracht.

  3. Teyler heeft maar paar jaar

    Teyler heeft maar paar jaar zelfstandig bestaan. CvB voorzitter had persoonlijke, affectieve belangen bij de oprichting. Toen Teyler dicht ging kregen leerlingen geen vrije schoolkeuze maar werden collectief overgeplaatst naar een andere slecht lopende school onder hetzelfde bestuur.

    Vervolgens werden lln. de dupe van bestuurlijke rotzooi en veel uitvallende lessen met als resultaat dat meer dan de helft van de examenkandidaten HAVO zakte.

    Teyler heeft miljoenen gekost ten koste van het overige Haarlemse onderwijs en ook leerlingen ernstige gedupeerd door hen niet het onderwijs te bieden wat hen bij aanmelding was voor gespiegeld.

    Waarom geen consequenties voor CvB…

Reacties zijn gesloten.