Megalomane charlatan Overgauw en Pollen duiken weer op

Je zou verwachten dat na de toestanden op de PSG Purmerend en al het gedonder dat de CBE group heeft gehad ze dan nu eindelijk eens onderwijsland zouden verlaten met de staart tussen de benen. Nee in plaats daarvan plaatsen ze zichzelf tussen bekende Nederlanders in een soort wall of fame en blijven zich helaas bemoeien met onderwijs. Wall of shame was misschien meer op zijn plaats geweest. (Kennelijk is het uitstapje naar het starten van een bedrijfje met wazige voedingssupplementen toch minder geslaagd…)

 

www.mensenachterhetnieuws.nl/peter-overgaauw/

www.mensenachterhetnieuws.nl/pim-pollen/

 

Het lijkt heel wat als je jezelf plaatst tussen Peter R. de Vries en Maarten van Rossum. Helaas trappen wij daar niet in. Het voordeel van deze site is wel dat je de foto's van Overgauw en Pollen goed kunt bestuderen zodat je ze op tijd zult herkennen op een nutteloze cursus.

De heer Overgauw heeft zijn school naar de knoppen geholpen, ze zijn nu nog bezig met het ruimen van het puin dat hij achterliet, na meer dan tien jaar directeur te zijn geweest weet hij kennelijk nog steeds niet hoe leerprestaties van leerlingen bevorderd kunnen worden en wat een goede docent moet kunnen en weten. In al die tijd is hij daar nog niet achter gekomen en dus start hij een wetenschappelijk onderzoek hiernaar.

 

www.nujij.nl/wetenschap/peter-overgaauw-start-onderzoek-naar-voorwaarden.31246404.lynkx

Behalve met het management, bestuurders en andere overbodigen zal hij ook spreken met professionals (ja ja, de zogenaamde knuffeldocent die zich vereerd moet voelen).

Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

www.beteronderwijsnederland.nl/sites/beteronderwijsnederland.nl/files/Onderwijsblad%208%20pag12-17%2020%20april%202013.pdf

 

peterovergaauw.blogspot.nl/2015/02/de-instelling-in-control_1.html

In control?

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.