Meer dan 100 !! Grootverdieners in het onderwijs !!!!

In het onderwijs werken 110 mensen die meer dan de Balkenendenorm (181.000 euro) verdienen. In de helft van de gevallen gaat het om bestuurders.

Dat staat in het jaarverslag van de Onderwijsinspectie dat woensdag openbaar is gemaakt. Vorig schooljaar telde de inspectie nog 130 grootverdieners.

De waakhond wil meer helderheid over de salarissen, vooral gezien de maatschappelijke en politieke aandacht die er is voor topinkomens. „De huidige regelgeving voor het belonen van bestuurders is niet duidelijk genoeg en daardoor voor de inspectie moeilijk handhaafbaar”, aldus het rapport.

Volgens de organisatie overschrijden de bestuurders met het riante inkomen in veel gevallen de beloningsrichtlijn van de eigen sector.

Tja, binnenkort maar weer rustig stemmen op Plasterk, staat weer hoog op de kieslijst van zijn partij, kan hij zijn puinhoop afmaken en Balkenende doet natuurlijk ook nog een duit in het zakje bij de aanstaande verkiezingen.

Het blijkt maar weer dat de PvdA en het CDA er een puinhoop van hebben gemaakt, De puinhopen van B&B (Bos en Balkenende) en wij maar denken dat ze het allemaal voor ons doen !!