BON-vriend IVA krijgt onderwijsprijs

Het Instituut voor Autobranche en Management in Driebergen, één van de eerste BON-vrienden, is onlangs door de Keuzegids uitgeroepen tot een ‘uitblinkende opleiding’ in het HBO. Uit het persbericht:

Bij de HBO-opleidingen wordt de lijst aangevoerd door de managementopleiding van het particuliere Instituut voor de Autobranche (IVA) in Driebergen, samen met de biomedische laboratorium-opleiding van Saxion in Deventer. Beide behalen 96 punten; ze blinken uit dankzij kleinschalig, intensief onderwijs en een zeer gunstig studentenoordeel over zowel de inhoud als de organisatie van het onderwijs. Deventer scoort bovendien zeer hoog met de faciliteiten, en het IVA krijgt een gunstig oordeel van externe deskundigen.

BON feliciteert het IVA met dit fantastische resultaat!

4 Reacties

 1. Wij weten al sinds de rekenconferentie dat IVA-D zo goed is
  Het verbaast me helemaal niets. Die opleiding ademt simpelweg kwaliteit. We hebben dat (o.a.) mogen merken bij de organisatie van de rekenconferentie. Van harte!

 2. Goede wijn behoeft geen krans
  maar toch leuk voor het IVA.

  Ik wist al lang dat het IVA een degelijke en realistische opleiding is, dit komt onder andere ook omdat de docenten veel contacten hebben met het bedrijfsleven of er zelf in gewerkt hebben.

  “Een leraar is nooit van school gegaan”, maar voor het IVA geldt dit niet, daar is kokervisie een onbekend fenomeen !!

  Chapeau IVA !!!

Reacties zijn gesloten.