Onderwijsdebat AOb gaat niet door, BON pakt handschoen op

Update:

Het debat gaat ‘gewoon’ door met een door de Balie gekozen gespreksleider, maar zonder de AOb. Geweldig, zo hoort het in een democratie. Wij zullen later nog met de politici in gesprek gaan. Wordt vervolgd!

Vanmorgen hoorden we dat het onderwijsdebat van de AOb dat gepland stond voor morgen, 16 februari in de Balie, niet doorgaat (kijk het debat hier na). De AOb kreeg commentaar van (kader)leden over deelname van Harm Beertema (PVV) aan dit debat. Het Aob bestuur besloot daarop het debat geen doorgang te laten vinden omdat men inderdaad van mening is dat de PVV zich slecht verdraagt met de uitgangspunten van de AOb. BON pakt de handschoen op en gaat nu proberen zo’n debat zelf te organiseren. Met deelname van Harm Beertema. BON is partijpolitiek neutraal en sluit geen partijen uit. Hoe of wat en wanneer laten we nog weten.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter