OPROEP deelname aan afstudeeronderzoek

Bon ontving het verzoek onderstaande oproep een plekje te geven op onze website. Dat doen we graag, we zijn leraren en helpen studenten graag en ook het onderwerp raakt aan onze activiteiten. Wij hebben echter geen enkele bemoeienis met het onderzoek en kennen de studenten niet persoonlijk.

OPROEP

GEZOCHT! LEERKRACHTEN DIE MEE WILLEN WERKEN AAN AFSTUDEERONDERZOEK.

Voor mijn afstudeeronderzoek aan de Hogeschool Inholland Rotterdam ben ik op zoek naar leerkrachten uit het primaire onderwijs met minimaal drie jaar ervaring en werkzaam in de Randstad of omgeving, welke door middel van het invullen van een enquête en/of het houden van een interview een bijdrage willen leveren mijn onderzoek.

Ik zoek 40 leerkrachten die een digitale enquête van maximaal 10 minuten willen invullen en 7 leerkrachten voor een interview van maximaal 45 minuten.

Het onderzoek is in opdracht van het lectoraat HRM & Persoonlijk Ondernemerschap en gaat over het beroepsbeeld van een leerkracht uit het primaire onderwijs.

De ervaringen van leerkrachten zullen worden vergeleken met de beroepsbeelden van Pabo-studenten van Hogeschool Inholland, waarna er gekeken wordt hoe deze beter op elkaar aan kunnen sluiten. Bent u of kent u een leerkracht in het primaire onderwijs en heeft u interesse om mee te werken aan dit onderzoek? Neem dan contact met mij op via

 

esme-bos@hotmail.com of 06-44005049.

 

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter