Ton Bastings in de media: zaterdag bij Spijkers met Koppen

Het promotie-onderzoek van BON bestuurslid Ton Bastings krijgt heel veel aandacht. Eerder waren er onder andere een artikel in de Telegraaf en een interview met de Volkskrant, maar er staat meer op stapel. In deze tijd van het lerarentekort raakt Ton een snaar. Niet in het minst omdat hij tijdens zijn promotie de mbo-klas waar hij normaal op die tijd les aan had moeten geven via een directe verbinding betrok bij zijn verhaal. Een handeling die indruk maakte, een voorbeeld was van hoe  de kloof tussen hoger- en lager opgeleiden te dichten en het belang van hoog opgeleide leraren, ook op het mbo, nog maar eens aantoonde.

Op deze pagina melden we wat waar en wanneer er media-aandacht is voor Ton.

Morgen, 22 december is Ton te gast bij Spijkers met koppen, radio 2 tussen twaalf en twee. Leraar en columnist Kees van Amstel zal daar reageren op zijn onderzoek. Het belooft een spannend gesprek.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter