Ad Verbrugge in gesprek met Martin Sommer

Staat van het onderwijs met martin sommer.jpg

Een nieuwe aflevering van de staat van het onderwijs op het kanaal van Cafe Weltschmerz. Ad Verbrugge in gesprek met Martin Sommer. Van harte aanbevolen

 

2 Reacties

  1. Jaap Dronkers: “Onderwijs

    Jaap Dronkers: "Onderwijs 2032 is de zoveelste pirouette van de zelfontplooiingslobby ten koste van gelijke kansen voor kinderen"en De kenniskant van het onderwijs legt het af tegen de aansluiting bij de leefwereld van het kind".

    Hoe "kindvriendelijk"is dit nog?

  2. Bij de discussie kwam het

    Bij de discussie kwam het belang ter sprake dat de Politiek aan mensenrechten hecht. Jammer dat de mogelijkheid om sub 3 van artikel 26 van de UVRM te noemen dat, toegepast op het huidige krakkemikkige overheidsonderwijs, de ouders de mogelijkheid zou bieden te weigeren hun kinderen aan het overheidsonderwijs te laten deelnemen niet genoemd werd. Van de politici moet niet geduld worden dat ze bij mensenrechten gaan shoppen.

Reacties zijn gesloten.