Vakwerk 12 is uit!

Cover vakwerk 12 450x200.jpg

Met trots presenteren we Vakwerk 12 (alleen in digitale versie), met o.a. artikelen van Karin den Heijer over het rekenonderwijs en vooral over de pogingen dat te verbeteren en van dr. Gijs Rommelse en dr. Urs Wyder over de W in het VWO. Karin den Heijer zal op ons symposium deelnemen aan het debat met de politici. Aanmelding nog steeds mogelijk en de toegang, ook voor niet-leden, is gratis!

U kunt Vakwerk downloaden of online doorbladeren (kijk even naar de zoominstellingen van uw browser).

 

4 Reacties

  1. Een papieren versie is wat

    Een papieren versie is wat makkelijker achter te laten op de koffietafel…

  2. Dat is juist. Maar die kost

    Dat is juist. Maar die kost tien keer zoveel als de digitale versie. De keuze is dan niet zo moeilijk. Uitdraaien dus. (:))

  3. Het stuk van Karin laat op

    Het stuk van Karin laat op een originele manier zien hoe de verschillende actoren die het rekenonderwijs om zeep hielpen, elkaar bevestigen en versterken. Het gaat er nu om die heksenkring te doorbreken.
    Laten we hopen dat de politici er de nodige helderheid van denken aan kunnen ontlenen en dat ze de moed hebben te breken met de fluistermethoden. 

  4. @J. de Groot

    @J. de Groot

    Je kunt de digitale versie ook een vijftal keer printen op school, en die op de koffietafel achterlaten. En daarbij kun je natuurlijk ook, afhankelijk van het soort school waar je werkt, met een korte toelichting de link naar je collega's rondmailen, maar dat had je zelf vast ook al bedacht.

Reacties zijn gesloten.