De onderwijsrichting: Versoepeling

De Nederlandse onderwijsrichting is versoepeling. In deze richting zit Nederlands reeds vele jaren. In het artikel de onderwijsrichtng: Versoepeling neemt de auteur, u mee door de vele versoepelingen in het vervolg onderwijs en met name in het beroepsonderwijs. Om het artikel te verduidelijken heeft de auteur gebruikt gemaakt van diverse tabellen.  Het artikel is zorgvuldig feitelijk opgebouwd. Aan het einde van dit artikel leest u de (andere nuttige) bronnen, die de auteur gebruikt heeft. U kunt het artikel downloaden door met u cursor te klikken op de bestandsbijlage 'De onderwijsrichting'.

 

2 Reacties

  1. Waardevol en onthullend

    Waardevol en onthullend studiemateriaal: in de drang om met hoge opleidingscijfers te kunnen schermen, is onderwijs afgebroken. Die reparaties zijn hard nodig. Wat gaat dat kosten, waar halen jullie het geld vandaan en hoe gaan jullie dat doen, ministerie? En hoe vorm je NPM-managers terug naar bekwame bestuurders?

  2. Interessant leesvoer, zeker.

    Interessant leesvoer, zeker. Alleen jammer dat er zoveel taalfouten in zitten. Of is dat maar 'klein bier' vergeleken met de reëele problemem die 'Tweety' in haar/zijn artikel schetst?

Reacties zijn gesloten.