Avond van het onderwijs

Vanavond maar eens gekeken naar de “Avond van het onderwijs”. Het viel me reuze mee, zeker omdat ik hier geen hoge verwachtingen van had. Bijna allemaal verstandige mensen die zinnige dingen zeiden over het onderwijs. Geen bobo’s en maar één besnorde “zweefkees” om in de terminologie van Jeronimoon te blijven. Natuurlijk liepen de meningen over verschillende thema’s nogal eens uiteens. Ad Verbrugge verdedigde met verve de BON standpunten op een genuanceerde manier zoals hij dat kan.

[Van de moderator: voor degenen die het gemist hebben: hier op internet is de ‘avond van het onderwijs’ terug te zien]

3 Reacties

  1. Twitter
    De avond was interessant, maar op Twitter was het misschien nog wel interessanter. Er werd veel gediscussieerd over deze avond onder de hashtag #onderwijsavond. Zou het niet goed zijn als BON ook op Twitter actief zou worden?

      • Twitter
        En hiermee heeft BON een grote vijver van potentiele nieuwe leden aangeboord, denk ik. Zelf twitter ik al een tijdje en heb flink wat volgers. Ik zal BON meteen onder de aandacht brengen bij hen. De afbeelding werkt trouwens niet, die moet denk ik even opnieuw worden geupload. Ik zie dat Gerard Verhoef ook al actief is. Laten we flink van ons laten horen! Zelf ben ik te vinden onder de gebruikersnaam Onderwijsgek.

Reacties zijn gesloten.