2 Reacties

 1. Mooi resultaat dankzij BON
  Stap voor stap boeken we concrete successen. Het rekenonderwijs, de fusies… allemaal direct dankzij de constante inbreng van BON. We zijn daarmee een essentiele stap verder. Niet meer alleen de publieke opinie, maar ook bij beleidsbepalers dringt onze invloed nu door.
  Ik begreep uit Trouw dat de “samenwerking” ROC Amsterdam en ROC Flevoland hier niet onder viel, dat was tenslotte slechts een samenwerking, volgens de staatssecretaris. Onzin natuurlijk gezien de uitspraken van de bestuurders van beide instellingen. Jammer dat vB zich hierdoor in de luren laat leggen, misschien kan ze niet ander, ‘chose your battles’, zal ze wellicht gedacht hebben. Een fikse tegenvaller, maar het toont aan op welke gluiperige manier die bestuurders hun zin doordrijven.

  Ondank dat: proficiat BON. Opnieuw een mooie stap in de goede richting.

  • Kleine correctie
   1989 stelt : “Niet meer alleen de publieke opinie, maar ook bij beleidsbepalers dringt onze invloed nu door”.
   Ik zou hiervan willen maken: “Dankzij onze niet aflatende, zeer effectieve inzet dringt niet meer alleen bij de publieke opinie, maar ook bij de beleidsbepalers de juistheid van onze argumenten nu door”
   We hebben onderwijs op de nationale agenda gezet en tevens aangegeven waar het mis ging. Een fundamentalistisch geloof werd doorgedrukt op basis van macht. Daarna hebben we, op basis van argumenten, aangegeven hoe het beter kan. Het geloof werd ontmanteld. Nu de macht nog, dit mag immers nooit meer gebeuren.
   Mensen zoals de heren Terpstra of Dales en zoals de dames Vliegenthart of Meerkerk voegen helemaal niets toe aan goed onderwijs. Ook vanuit bedrijfskundig oogpunt voegen ze niets toe.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.