Maaikes Hermes College

Zeer verdrietig, boos en teleurgesteld was ik door het optreden van een interim binnen mijn MBO-school. De managers waren alleen op macht en geld uit, zo leek het. De onmacht die ik voelde moest eruit; in twee maanden tijd heb ik een roman geschreven, spelend tegen de achtergrond van het huidige MBO,om alles te verwerken en dat is gelukt! Het boek is net uit en iedereen is enthousiast over mijn vlotte pen. Helaas is de problematiek voor velen zeer herkenbaar.
ISBN: 978-90-484-0254-0, uitgegeven door Free Musketeers.

4 Reacties

  • Hinke,
   Ik ben jarenlang ook

   Hinke,
   Ik ben jarenlang ook boekverkoper geweest. Alle boeken worden door de goede erkende boekhandel geleverd, want die hebben een bestelservice. Die maakt geen winst (op bestellingen) en daarom hebben we een vaste boekenprijs die zorgt voor interne subsidiering. In een enkel gval, waar de leverancier geen korting aan de boekhandel berekend zal deze bestelkosten moeten rekenen voor de moeite. Vaak is dit echter niet kostendekkend en is een investering als een vorm van klantenservice en binding. Daarom is het fijn een goede boekhandel als vaste leverancier te hebben, die zal moeite voor je doen een lastige (internationale) bestelling te doen
   Dit systeem werkt natuurlijk allang niet meer bij de (gratis) schoolboeken. Schoolboeken zijn voor de algemene boekhandel geen haalbare kaart meer.

  • boekhandel
   Beste Hinke,
   Ook via de boekhandel kun je mijn boek bestellen. Via internet kan wel handig zijn als je afgelegen woont of een aantal tegelijk bestelt. Dank voor je felicitatie en tot heden is iedereen die het heeft gelezen zeer enthousiast: het verhaal weerspiegelt de werkelijkheid.
   Groeten, Bedet

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.