5 Reacties

 1. Intussen werk ik voor een

  Intussen werk ik voor een Duitse maatschappij en besef k des te meer hoe belangrijk mijn vooropleiding in Duits is geweest.

  Het is de totale idiotie dat men de totale noodzaak van de basiskennis van de 3 ons omringende talen onnodig heeft gevonden. Men was de weg volledig kwijt in de progressieve ivoren torens.

  Deze handelsnatie heeft volledig profijt van de kennis van minstens drie talen (ik zou Spaans nog willen verplichten).

  Deze talen moeten verplicht worden onderwezen, want het is bijzonder opmerkelijk wat er blijft hangen wanneer men verkeert in de betreffende taalgebieden. Lessen uit het verleden blijken nog steeds springlevend, mits degelijk ingeprent.

  Ik kan vernieuwers slechts achteruitgang toeschrijven. Op basis van de gewone praktijk. Het is werkelijk schrijnend hoeveel zij verwoest blijken te hebben. Zij wisten zelfs elke kwaliteit tot 'kindermishandeling' te degraderen. Dit wanvolk dat zich wist in te vreten. EN aldus alles kapot maakte.

 2. It is me something. Spaans in

  It is me something. Spaans in ieder geval. Portugees zou kunnen. In Duitsland leren ze er, steeds vaker, Russich bij. Enwij dan,  中国 misschien ?

   

Laat een reactie achter